Problems with game

Jedi Knight: Dark Forces 2
AcidRain
Junior Member
Posts: 113
Joined: Thu Aug 21, 2008 7:15 am
Website: http://AcidShower.com
Location: jackson, tn

Problems with game

Postby AcidRain » Thu Aug 21, 2008 7:18 am

ok. i got the game and everything on an old jump drive that i had lying around before i quit many years ago.
i decided to build me a computer because i had money.
so now that i got it an are running WinXP Prof, i cant get the game to connect to or recieve a connection.
Anyone know how to fix this?
is there some type of driver im supposed to know about that i havent installed?
Please help.
Thx in advance

Hyde
Senior Member
Posts: 266
Joined: Wed Mar 22, 2006 1:58 pm
WLM: hyde_jk@hotmail.com
AOL: hydejediknight@aol.com
Location: Argentina

Postby Hyde » Thu Aug 21, 2008 3:44 pm

It sounds like the firewall is blocking you. In that case, you have to add JK to the list of exceptions. You can do this through control panel>windows firewall> exceptions, or ALT+TAB when you try to host or join a game and select the option to add it to the exceptions you should see when you do that.
Let us know if this solved your prob, ok?

AcidRain
Junior Member
Posts: 113
Joined: Thu Aug 21, 2008 7:15 am
Website: http://AcidShower.com
Location: jackson, tn

Postby AcidRain » Thu Aug 21, 2008 5:20 pm

well sry.
forgot to mention that the only firewall i have is windows firewall and it is off.

Hyde
Senior Member
Posts: 266
Joined: Wed Mar 22, 2006 1:58 pm
WLM: hyde_jk@hotmail.com
AOL: hydejediknight@aol.com
Location: Argentina

Postby Hyde » Sat Aug 23, 2008 4:42 pm

hmm... weird... maybe it's a router problem, then? I'm running on XP pro also, and I didn't have to do anything special for JK to work so that's all I can think of...
If that's the case, check this out: http://www.jkhub.net/library/index.php/ ... ning_Ports


Return to “Jedi Knight”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron